fredag 1. januar 2021

Januar Farge Metall

 Hei og velkommen til nytt år her hos Scrap the Rainbow . Vi har lagt bak oss er vanskelig og spesielt år og det har vært godt å får være kreativ med hobbyen vår i disse månedene.

I 2021 så vil utfordringene i månedene fremover ha en rød tråd. Det vi kommer med, er farge oppgaver og da er det den fargen som er viktig å vise på deres bidrag. Kanskje det bli 2 farger noen av månedene.  Hva som lages er opp til dere. 


Januar har fått fargen METALL. 

Hva vil det si lurer du nok på ? Metall fargen kan være gull, sølv, bronse, tinn, platina, kobber, ja lista er lang. Fargen kan være på arket, malingen, charms, pynten, andre mediumer osv. Husk at det må være godt synlig for oss i designteamet. 

PREMIENInspirasjon fra designteamet


Jeg har tatt utgangspunkt i bildet av en bilmotor med metall farger. Så har jeg pynt i sølv som en bruskork og gull ark. Bildene er fra Studiolight og mønsterarket er et av de nyeste fra Papirdesign.
Jeg har denne gangen tatt utgangspunkt i kartong i fargen Rose gold med to ulike overflater, den lyseste er i perlemor og den mørkeste er blankpolert. Sommerfugler og rosa gull passer fint til sommerfugler og et utsagn som "Glad i deg", perfekt for et morsdagskort.Mitt inspirasjonsbidrag denne gang er et herrekort med metall detaljer. Temaet i kortet er øl, noe som gjenspeiler seg i papirvalg,charms og tekst stempel. 
Håper dere vil bli med på vår utfordring i januar.
Fristen er 30.01 kl 20.00You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 kommentar:

  1. Metallics always give such a stunning result. Lovely inspiration from the team. Hugz

    SvarSlett